Catherine

Posted by Helhet, With 0 Comments, Category:

Catherine

Gjennom hele livet har jeg vært ulykkelig og elendig på grunn av all den smerten jeg har hatt i hjertet. Jeg må bare innrømme at jeg ikke hadde noe tro på at jeg en dag kunne bli helbredet, fordi jeg hadde så mange sår innvendig.
Men når jeg etter å ha hørt undervisning klarte å tilgi faren min, forandret livet mitt seg. Jeg er en ny skapning fordi Gud har vist meg sin kjærlighet og satt meg fri.

Men takk til Gud – den undervisningen jeg fikk i VMTC (Helhet gjennom Kristus) har forandret livet mitt fra ingenting til noe stort. Gjennom VMTC har Gud møtt meg både åndelige og fysisk, og har helbredet sårene mine.

Jeg har alltid grått fordi foreldrene mine ikke brydde seg om meg. Faren min avviste meg som sitt barn, og det ble for mye for moren min. Hun behandlet meg som et problem inntil hun fullstendig avviste meg når jeg var seks år gammel.

Fra da av har jeg opplevd mange utfordringer, overgrep og problemer. Jeg hatet faren min og tenkte alltid at jeg aldri ville tilgi ham for den smerten han hadde forårsaket i livet mitt.

Men nå har jeg fått grunn til å smile og jeg føler nå at jeg lever og kan være lykkelig. I en alder av 33 år, klarte jeg å tilgi faren min. Det skjedde når jeg hørte VMTC sin undervisning. Nå føler jeg meg fri, og opplever at Gud har gitt meg virkelige foreldre som elsker meg og verdsetter meg. Jeg er en ny skapning fordi Gud har helbredet meg og løst meg ut.

Amen.