2016 – et jubileumsår for HgK

Posted by Helhet, With 1 Comments, Category: Nyheter,

2016 er et jubileumsår for Helhet gjennom Kristus. Da er det 30 år siden virksomheten startet opp.
Ellen og Arne Sky hadde fullført 4 forbønnsamtaleskoler (det vi nå kaller KILS) på Breidagård i Sverige og var innsatt som forbedere. I august 1986 i tiden 7. -10. gjennomførte de det første seminaret i Norge - "Helbredelse for hele mennesket". Det ble holdt på Kildevangen. Vi har fremdeles dette seminaret, men kaller det nå "Frihet og legedom i Kristus".

Etter dette seminaret ble det dannet et interimsstyre med Paivi og Arne Rudvin og Ellen og Arne Sky. De fikk mye hjelp fra Sverige og Finland.  Forbønnsamtaleskoler ble avholdt og etter hvert ble flere norske innsatt i tjeneste.

Slik startet det - og tenk at det hadde livets rett. Mange har fått hjelp gjennom HgK i årene som har gått. Vi retter en stor takk til de som hadde tro for å starte opp i Norge.

 

1 Comments
  1. Date: januar 4, 2017
    Author: Solvor Grande Øygard

    Faktisk skjedde de noe i Norge allerede i 1985. Mrs. Anne S. White (grunnlegger av Victorious Ministry Through Christ), Gunnar Weckström (da leder for Helhet gjennom Kristus i Finland) og Arne Rudvin underviste og ledet "Healing of the Whole Person" retreat ("Guds vilje for deg er helhet" seminar) på Sotraheimen leirsted, Sotra 9.-11.august 1985 og hadde en "Teaching Mission" i Loddefjord kirke og menighetshus, Bergen 11.-13.august 1985.