IMG_2157 (2)Jeg heter Henry, er gift og har to barn, og har i tjue år vært pastor innenfor Baptistkirken i Kenya. Det har vært en vanskelig tid fordi jeg ikke har hatt noen bibelsk kunnskap om muligheten for åndelig frihet i Kristus. Jeg forsto heller ikke hva som skjedde med meg i denne tiden.

(mer…)

Jeg har fått en ny frihet 

Fri fra fryktJeg var alltid redd for å gjøre feil. Derfor var jeg veldig redd og forsiktig av meg. Jeg torde aldeles ikke å åpne munnen i en forsamling eller stikke meg fram på noen måte.”

(mer…)

Fri fra frykt 

Mitt vitnesbyrdHans Thore Løvaas fortalte meg om ”Kurs i legende sjelesorg” på en lang togtur i Mali. Det vakte min interesse. Senere ringte han meg under ett hjemmeopphold, og jeg forstod med en gang: Dit skal jeg. (mer…)

Mitt vitnesbyrd 
Cathrine

Cathrine

Mitt navn er Cathrine, og jeg er fra Uganda.

Gjennom hele livet har jeg vært ulykkelig og elendig på grunn av all den smerten jeg har hatt i hjertet. Jeg må bare innrømme at jeg ikke hadde noe tro på at jeg en dag kunne bli helbredet, fordi jeg hadde så mange sår innvendig.

(mer…)

Fra ingenting til noe stort 

Agnes

Vi møtte Agnes då ho var tolk på eit søndagsmøte i Uganda, januar 2018. Det var Magne Bjøkhaug fra HgK Norge som underviste og temaet var "Jesus er i går og i dag den same, ja til evig tid".

Vi kjørte tilbake frå møte saman med henne, og i bilen fortalde ho litt om seg sjølv. Vi spurde om ho kunne koma innom dagen etter for eit intervju, noko ho svært gjerne ville.

(mer…)

Jesus kan forandre og sette fri